Sernik na kruchym cieście: mąka, cukier, masło, jajko, proszek do pieczenia, z malinami. Na wierzchu wiórki kokosowe i kruszonka.
Wafle przełożone masą: woda, masło lub margaryna, cukier, cukier waniliowy, mleko w proszku.
Wafle przełożone masą: woda, margaryna lub masło, cukier, kakao, mleko w proszku
Udka drobiowe, pieczone w glazurze: miód, musztarda francuska gruboziarnista, olej, sok z cytryny, sól, pieprz, papryka słodka.
Botwinka, ogórki, rzodkiewki, czosnek, sok z cytryny, kefir, maślanka, jogurt naturalny, koperek, szczypiorek, jajka gotowane.
Biszkopt przełożony kremem budyniowym, na wierzchu mus z truskawek i galaretki truskawkowej.
Udka kurczaka nadziewane farszem: pieczarki, ser żółty, cebula.
Sałatka z selera konserwowego, kukurydzy, ananasa, wędzonej piersi z kurczaka, gotowanych jajek, doprawiona solą, pieprzem i majonezem.
Kruche ciasteczka z mąki, margaryny, śmietany, proszku do pieczenia. Na wierzchu ciastek masa kokosowa z białek, cukru pudru i wiórek kokosowych.
Biszkopt przełożony masą: galaretki i kisiele cytrynowe, masło, w środku plasterki kiwi, na wierzchu bita śmietana z galaretką.