Biszkopt kakaowy przełożony masą z bitej śmietany z dodatkiem ajerkoniaku, cukru pudru, cukru waniliowego i żelatyny.
Pyszne czekoladowe ciasto z dodatkiem puree z buraczków czerwonych, oleju rzepakowego jogurtu naturalnego, bez jajek!
Ciasto marchewkowe - słodki placek z tartą marchewką, szczególnie popularny w krajach anglosaskich. Marchewka mięknie podczas pieczenia, nadając ciastu miękką, gęstą i wilgotną konsystencję.
Pyszne ciasto ucierane o maślanym aromacie z dużą ilością owoców i kruszonką. Ciasto zachowuje świeżość również następnego dnia.
Pyszne, kruche ciasto z lekką pianką. Pianka jest lżejsza niż ptasie mleczko, a maliny (lub jeżyny, jagody, borówki amerykańskie) w niej zatopione smakują wybornie.
Keks - ciasto ucierane z bakaliami pieczone w prostokątnej formie. Ilość i rodzaj bakalii zależy od Waszych upodobań.