Biszkopt przełożony kremem budyniowym, na wierzchu mus z truskawek i galaretki truskawkowej.
Biszkopt przełożony masą: galaretki i kisiele cytrynowe, masło, w środku plasterki kiwi, na wierzchu bita śmietana z galaretką.
Biszkopt kakaowy przełożony kremem: masło, mleko, cukier, cukier waniliowy, mąka, wiórki kokosowe.
Biszkopt przełożony kremem z masła i serków waniliowych, na wierzchu jagoda kamczacka i galaretka.
Biszkopt przełożony kremem ze śmietany kremówki i serka mascarpone, z dodatkiem ananasa i galaretki.
Biszkopt orzechowy i biszkopt kokosowy przełożone kremem z dodatkiem pokrojonych brzoskwiń.
Masa śmietankowo-jogurtowa z kawałkami różnokolorowych galaretek - na biszkopcie. Świetnie smakuje i ładnie się prezentuje.
Ciasto: szpinak, cukier, jajka, olej, mąka pszenna, proszek do pieczenia - przełożone kremem: śmietana kremówka, galaretka.
Krakersy przełożone kremem z mąki pszennej, ziemniaczanej, mleka, jajek, masła, cukru, cukru waniliowego.
Biszkopt przełożony czekoladową masą budyniową i kwaskowatym dżemem. Na wierzchu wiśnie z nalewki wiśniowej w czekoladzie.
Pychotka zwana również Panią Walewską - kruche ciasto, krem budyniowy, dżem z fioletowych mirabelek,słodka beza, orzechy włoskie.
Rolada biszkoptowa przełożona masą - z masła, cukru pudru i świeżych truskawek. W środku rolady galaretka truskawkowa.
Ciasto złożone z ośmiu warstw: biszkopt, masa budyniowa, jabłka przesmażone z galaretką, biszkopty, galaretka, jeszcze jedna masa i na wierzchu podsmażony na złoto kokos.
Rolada biszkoptowa, posmarowana kremem z białej czekolady, śmietany kremówki, białek ubitych na pianę, z dodatkiem rumu i wiórek kokosowych.
Pyszne ciasto kakaowe: mąka, jajka, masło roślinne, cukier, kakao, mleko, soda, dżem - przełożone kremem: masło roślinne, cukier puder, serek i cukier waniliowy.
Napoleonka - w Polsce, ciastko złożone z dwóch płatów ciasta francuskiego, przełożone - bitą śmietaną, kremem śmietanowym, budyniowym lub bezowym, zazwyczaj posypane cukrem pudrem.
Kruche placki z bezą, przełożone kremem z masła i mleka skondensowanego, posypane płatkami migdałowymi. Ciasto troszkę słodkie, ale pyszne.
Pyszne ciasto bez pieczenia, herbatniki przekładane kremem budyniowym, masą kajmakową i bitą śmietaną. Wierzch posypany płatkami migdałowymi przyrumienionymi na patelni.
Rolada biszkoptowa z kremem cytrynowym i galaretką.